Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Business Partner
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Plasture impotriva durerii cu arnica si gheara dracului 9*14
257 lei
Brand
Eurosirel
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Se recomanda aplicarea in cazuri de: dureri lombare, gat intepenit, tensiune musculara, dureri articulare, dureri reumatice, dureri menstruale.

Se poate aplica pe: gat, ceafa, spate, abdomen, membre.

Are efect emolient si calmant.

Atentie: numai pentru uz extern. Se aplica numai pe pielea fara leziuni, curata si uscata. Nu lasati la indemana copiilor. Nu aplicati pe ochi, mucoase sau zonele inconjuratoare. Nu utilizati simultan cu alte tratamente topice. Cititi instructiunile de utilizare.

Daca se observa o iritatie a pielii sau discomfort se recomanda a se intrerupe imediat aplicarea.Nu utilizati mai mult de un plasture simultan pe aceeasi parte a corpului. Nu utilizati in timpul sarcinii. Nu utilizati daca punga este deteriorata sau perforata. Nu utilizati mai mult de 4 zile consecutive pentru a evita eruptiile cutanate.

Instructiuni: 1. Deschideti punga si scoateti plasturele. Inainte de a aplica umeziti partea adeziva cu apa fierbinte, pentru a activa efectul de incalzire.

2. Indepartati folia de protectie transparenta.

3. Aplicati plasturele pe zona afectata, asigurandu-va ca se lipeste corect. ASTEPTATI 10 - 15 MINUTE PENTRU A SIMTI EFECTUL DE INCALZIRE. Lasati plasturele sa actioneze 24 de ore, apoi inlocuiti-l cu unul nou. Folositi foarfece pentru a imparti plasturele in bucati mai mici.

4. Spalati-va mainile dupa aplicare.

Ingredientele active: Arnica, gheara diavolului, extract de scoarta de salcie si extract de vanilie.

Dimensiune: 9*14 cm
Din Gura in Gura